MENU

O ΤΣΙΠΡΑΣ, ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ 0,00001% ΔΙΕΜΦΥΛΙΚΩΝ….και η ατζεντα του εωσφόρου

…είναι μια θεατρική παράσταση των ηθοποιών στο θέατρο Ευρώπη. Ο Αλέξης Τσιπρας δίνει πράγματι ρεσIτάλ υπερασπίζοντας τα ανθρώπινα δικαιώματα των 15χρόνων που θέλουν να κάνουν αλλαγή φύλου και υπερασπίζεται τον νόμο της Νέας Τάξης σαν καλός Νεοταξίτης που είναι.

Ο κ. Τσίπρας, η σκοτεινότερη πολιτική φιγούρα της νεότερης ελληνικής ιστορίας μετά από όλα τα ψεύδη που σας έσυρε, υπερασπίζεται ένα νομοσχεδίο που οι ειδικοί στην ψυχολογία και ανάπτυξη των εφήβων απορρίπτουν με κάθε τρόπο. Στους ειδικούς, τοποθετώ και τον εαυτό μου με τις γνώσεις των τελευταίων 18 ετών σαν θεραπευτής οικογενειών και εφήβων επάνω στον τομέα της ψυχιατρικής θεραπείας και συμπεριφοράς εφήβων.



Οι απλοί και φυσικά υγιείς έφηβοι κύριε πολιτικέ, βρίσκονται στην πιο δύσκολη περίοδο της ζωής τους. Στην εξίσου φανταστική αυτή περίοδο, ζουν μόνιμα σε μια εσωτερική συναισθηματική διατριβή που οι ίδιοι αλλά και οι περισσότεροι γονείς δεν μπορούν εύκολα να αντιληφθούν! Οι ορμόνες που δημιουργούνται μέσα στο εφηβικό «χημικό εργοστάσιο» έχουν τρομερές δυνατότητες αλλά έχουν και πολλές επιπτώσεις στην συναισθηματική τους υγεία. Με λίγα λόγια, οι έφηβοι ζουν στην πιο ασταθή και περίπλοκη περίοδο της ζωής τους. Και εσείς θέλετε να τους μπερδέψετε ακόμη περισσότερο με την ασχετοσύνη σας;;;!!!!

Όσο για το 0,00001% των εφήβων που αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα με το σωστό ή το λάθος φύλο, των τρανσγεντερ ή διεμφυλικούς (δημιούργησαν και ανάλογη έννοια) γνωρίζετε άραγε πόσοι από αυτούς τους εφήβους έχουν μια (άλλη) ψυχιατρική ασθένεια;;;

Πως γνωρίζετε τόσο καλά ότι αυτό το υπερβολικά μικρό και σχεδόν ανύπαρκτο ποσοστό μπερδεμένων εφήβων δεν έχει κάποιο άλλο ψυχολογικό ή πνευματικό πρόβλημα;;;



Πως γνωρίζετε ότι αυτοί εδώ οι συναισθηματικά μπερδεμένοι έφηβοι δεν μπερδεύτηκαν από τις ηλιθιότητες των προγραμμάτων που προβάλλονται στο χαζοκούτι και από την πολύ νεοταξική ελευθερία του κώλου;;;

Θα μπορούσα να σας θέσω άπειρες ερωτήσεις αλλά σημασία έχει ότι εσείς παίζετε με την ψυχική υγεία των εφήβων μπερδεύοντας ακόμη περισσότερο την ψυχική τους υγεία στην ήδη πολύ δύσκολη περίοδο της εφηβίας!
Στην περιόδο που οι νέοι πάντα θα αναζητούν τον εαυτό τους, το κύριο χαρακτηρισκό της εφηβίας, ενω εσείς τους επιβαρύνετε με την ατζεντα του δύφυλου Εωσφόρου!

Όλα όσα πράττετε είναι μέρος μια σκοτεινής ατζέντας που πολύ καλά γνωρίζετε και έχετε επιβάλλει στην χώρα μας….μέσα στο δίπολο της θέσης-αντίθεσης γιατί δεν σας ενδιαφέρει ούτε ένα ατομικό δικαίωμα παρά μόνο η παραπλάνηση από τα σοβαρά προβλήματα που εσείς και η κλίκα των άλλων ηθοποιών της βουλής μας οδηγήσατε!!

Από αύριο όλοι Κοντσίτα Βόρστ!