MENU

Η εμπλοκή του ονόματος του Γιάννη Αλαφούζου στα Paradise Papers είναι μια σκευωρία

Σοκ έχει προκαλέσει στην ελληνική κοινωνία η αποκάλυψη πως ανάμεσα στα ονόματα των Ελλήνων των Paradise Papers βρίσκεται και το όνομα του Γιάννη Αλαφούζου. Καθώς δεν έχει υπάρξει ακόμα επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του εθνικού μας ευεργέτη, όλοι είναι σχεδόν βέβαιοι πως πρόκειται για συνωνυμία.

Κάποια παρεξήγηση έχει γίνει.

Δεν είναι δυνατόν ο Γιάννης Αλαφούζος -που υπερηφανευόταν πως είχε μεγάλη συνεισφορά στην διάσωση της χώρας και στήριξε με λύσσα το ξέσκισμα των εργαζομένων της χώρας- να έχει τα χρήματά του σε offshore, για να μην πληρώνει φόρους.

Επίσης, είναι κακοήθεις όλοι αυτοί που υποστηρίζουν πως η λυσσαλέα στήριξη του ΣΚΑΪ στην Μαρέβα Μητσοτάκη -για την υπόθεση των Paradise Papers- οφείλεται στο ότι και ο Αλαφούζος είχε τη φωλιά του λερωμένη.

Δεν πιστεύω πως όλη αυτή η λατρεία του Αλαφούζου για τον Μητσοτάκη και η απέχθειά του για τον ΣΥΡΙΖΑ, οφείλονται σε απόλυτα ιδιοτελείς λόγους και όχι στην αδιαμφισβήτητη αγάπη του για την Ελλάδα.

Δεν είναι δυνατόν να εξαπατήθηκαν ο Διονύσης Σαββόπουλος και όλοι αυτοί οι σπουδαίοι -και πολύ πλούσιοι- καλλιτέχνες που συμμετείχαν στη δράση του ΣΚΑΪ «Όλοι μαζί μπορούμε», για να μαζεύουν τρόφιμα για τους πτωχούληδες και να το παίζει φιλάνθρωπος ο Αλαφούζος με τις offshore.

Δηλαδή, δεν μπορεί να είναι τόσο ηλίθιοι όλοι αυτοί.

Εμείς μπορεί να είμαστε εντελώς χάπατα, αλλά και ο Σαββόπουλος; Και η Φαραντούρη;

Εγώ δεν πιστεύω πως ο Γιάννης Αλαφούζος έχει τα χρήματά του σε offshore.

Πρόκεται για σκευωρία.

Σύντομα θα λάμψει η αλήθεια.

Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι ένας ευπατρίδης.

Για τον Βαρδινογιάννη μπορεί να έχω αμφιβολίες, για τον Μαρινάκη μπορεί να έχω αμφιβολίες, για τον Λάτση μπορεί να έχω αμφιβολίες, για τον Μελισσανίδη και τον Σαββίδη μπορεί να έχω αμφιβολίες, αλλά ο Γιάννης Αλαφούζος είναι εθνικός ευεργέτης.

Χωρίς τον Αλαφούζο, θα είχε χαθεί η Ελλάδα. Ρωτήστε και τον Άδωνι, αν δεν με πιστεύετε.

Αν ο Αλαφούζος ήθελε να είχε την περιουσία του στο εξωτερικό, θα είχε βγάλει έξω το πιο σημαντικό κομμάτι της κινητής του περιουσίας:

Τον Άρη Πορτοσάλτε.

Αλλά ο Αλαφούζος κράτησε τον Πορτοσάλτε στην Ελλάδα, για να φωτίζει κάθε μέρα τα μυαλά των Ελλήνων.

Αυτό αποδεικνύει πως όλα αυτά για τα Paradise Papers είναι ψέματα.

Κουράγιο Γιάννη.

Είσαι καπετάνιος και ξέρεις από φουρτούνες.

Ο καλός ο καπετάνιος ποτέ δεν παθαίνει ναυτία.

Πάντως, καλού-κακού, πάρε κι ένα emetostop.