MENU

Πρώην αξιωματούχοι Αποκαλύπτουν το Καλύτερα Διατηρημένο Μυστικό της NASA (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής,Πρώην αξιωματούχοι αποκαλύπτουν το καλύτερα διατηρημένο μυστικό της NASA;
Πριν μερικά χρόνια δύο αξιωματούχοι της NASA έφεραν στο φως και αποκάλυψαν  
το καλύτερα διατηρημένο μυστικό της αμερικανικής κυβέρνησης που είχε κρατηθεί «ασφαλές» για περίπου μισό αιώνα. Αυτό που αποκαλύπτουν είναι εκείνο που πολλοί ερασιτέχνες ερευνητές υποψιάζονται, εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
Η Σελήνη είναι πάντα ένα τοπίο που αποτελεί αντικείμενο πολλών εικασιών ενώ παράλληλα εξιτάρει την φαντασία για το ποια μυστικά μπορεί πραγματικά να κρύβει. Ένα από αυτά, σύμφωνα με κάποιες φωτογραφίες, είναι πως ήδη υπάρχουν κατασκευές από νοήμονα όντα στην επιφάνεια του φεγγαριού -αν και κανείς δεν έχει φτάσει έως εκείνες τις συγκεκριμένες περιοχές για να τις εξερευνήσει διεξοδικά και να πιστοποιήσει ή όχι την ύπαρξη των κατασκευών αυτών.
Σύμφωνα δε με την ρωσική εφημερίδα Komsomolskaya Pravda, ο Ken Johnston πρώην διευθυντής του Τμήματος Ελέγχου Δεδομένων και Ελέγχου Φωτογραφιών στο Εργαστήριο Lunar Receiving της NASA, κατά τη διάρκεια του επανδρωμένου προγράμματος Lunar Apollo και ο Richard Hoagland, πρώην σύμβουλος της NASA, αποκάλυψαν το μυστικό σε μια διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Κέντρο Τύπου στην Ουάσινγκτον. Και οι δύο συμμετείχαν στις αποστολές Apollo, ιδιαιτέρως ο Hoagland είχε τα ηνία για την μετάδοση της προσγείωσης του Apollo στην τηλεόραση.
Ο Johnston επιβεβαίωσε ότι τότε, στη δεκαετία του ’70, οι Αμερικανοί αστροναύτες είδαν και κατέγραψαν «απομεινάρια ανθρώπινων κατασκευών της αρχαιότητας» στο φεγγάρι και φωτογράφησαν αρκετά από τα αντικείμενα τεχνολογίας που εντόπισαν στην επιφάνεια. Αφού οι αστροναύτες έφεραν πίσω τις εικόνες, αυτές παραδόθηκαν στον Johnston, υπεύθυνο για τη διατήρησή τους. Παρόλο που είχε διαταχτεί να τις καταστρέψει, εκείνος τις κράτησε και τις έκρυψε.
Περίπου σαράντα χρόνια μετά, ο Johnston πήρε μία σημαντική απόφαση και παρά το πιθανό κόστος, ρίσκαρε και δημοσίευσε αυτές τις φωτογραφίες. Παράλληλα, κατηγορούσε τη NASA ότι είχε επεξεργαστεί τις αντίστοιχες πρωτότυπες, ότι τις είχε αντικαταστήσει με ψεύτικες, όπου έντεχνα έσβησαν τις συγκεκριμένες δομές στο φεγγάρι.
Όπως υποστηρίζεται, όλες οι φωτογραφίες που θεωρούνται επίσημες, στην πραγματικότητα υποβλήθηκαν σε ειδική επεξεργασία και πάνω από όλες, εκείνες της προσσελήνωσης.
Όπως ήταν αναμενόμενο οι σκεπτικιστές έχουν εναντιωθεί και στους δύο αυτούς αξιωματούχους, ότι δεν έχουν καμιά απόδειξη που να μπορεί να στηρίξει τους ισχυρισμούς τους. Επίσης, σε ότι αφορά τις φωτογραφίες που παρουσιάζουν οι δύο αξιωματούχοι, οι σκεπτικιστές ισχυρίζονται ότι αυτές είναι οι παραποιημένες και όχι εκείνες που θεωρούνται επίσημες.
Φυσικά, όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις οι ίδιοι οι σκεπτικιστές δεν μπορούν να απαντήσουν με αποδείξεις στις πιο απλές ερωτήσεις, όπως για παράδειγμα τι συνέβη στα πακέτα 698, 699 και 700, όπου φυλάσσονταν τα αρχεία της Σελήνης, τα οποία έχουν εξαφανιστεί παντελώς.
Βέβαια, υπάρχει και η εκδοχή που λέει ότι καμία αποκάλυψη, κανενός μυστικού δεν έγινε από κανέναν.
Άντε βγάλε άκρη ποιός λέει αλήθεια και ποιός ψέματα. Όμως, η αληθινή αποκάλυψη, εφόσον ισχύει, είναι η παρακάτω:
Σύμφωνα με τον Hoagland, οι αστροναύτες εκείνης της αποστολής έφεραν μαζί τους στην Γη πολλά από τα αντικείμενα που βρήκαν και στην ουσία αποτελούσαν αποδείξεις εξωγήινης τεχνολογίας, ή τεχνολογία ενός προηγούμενου ανθρώπινου κύκλου που έφτασε στην Σελήνη πολύ πριν από εμάς. Όπως και να έχει, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του, η εξωγήινη τεχνολογία που έφεραν από την Σελήνη, μελετήθηκε και σταδιακά ενσωματώθηκε στην δική μας ενώ σιγά-σιγά διάφορα μέρη της πουλήθηκαν και σε άλλες χώρες, όπως η Ρωσία, η Κίνα, η Ινδία και η Ιαπωνία.
Ο Hoagland δήλωσε ξεκάθαρα ότι εκτός από την αλήθεια που κρύβεται για τη Σελήνη, υπάρχουν αντίστοιχα αρκετά στοιχεία που παρουσιάζουν ανάλογα μυστικά και ίχνη τεχνολογίας στον κόκκινο πλανήτη.
Άραγε, αυτοί οι δύο τύποι λένε την αλήθεια; Είναι κάτι που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε. Εξάλλου, όπως έχουμε ξαναπεί, οι μυστικές υπηρεσίες για πολλούς και διάφορους λόγους, διαρρέουν τακτικά στην μάζα ψεύτικα στοιχεία που τα καταδεικνύουν ως ψεύτικα ενώ ρίχνουν και αληθινά στοιχεία που επίσης καταδεικνύουν ως ψεύτικα. Με άλλα λόγια, εκείνοι κρατούν και το καρπούζι και το πεπόνι.
Δείτε και το σχετικό video:
Incredible! Fired NASA Officials Have Revealed Best kept Secret About Moon For 40 Year To Public!
Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά
DR. KEN JOHNSTON – STRUCTURES ON MOON
Αναρτήθηκε από kapistrinews