MENU

Το βίντεο με την Ε. Μαρούπα (για Σκόπια) «Θα πάρουμε τα όπλα θα τιμωρήσουμε τους προδότες» …ΠΩΣ «ΚΟΠΗΚΕ» ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!

Εδώ είναι ένα κλασσικό παράδειγμα , Χειραγωγούμενης Ελληνικής Δημοσιογραφίας! Η Ειρήνη Μαρούπα, γνωστή αγωνίστρια και ποινικολόγος, είναι προσκεκλημένη σε ένα στημένο και εχθρικό περιβάλλον!
 Την καλούν να αναπτύξει την άποψή της για το Σκοπιανό ζήτημα και τα συλλαλητήρια! Την εκπομπή την παρουσιάζουν δύο τηλεσκουπίδια και δίνουν ρεσιτάλ! Ρεσιτάλ αγένειας, έπαρσης και
αντιδημοσιογραφικής συμπεριφοράς! Στα πρώτα πέντε δευτερόλεπτα που μιλά ξεκινούν να την διακόπτουν και το κάνουν διαρκώς είτε ξεχωριστά είτε και οι δύο μαζί! Δεν την αφήνουν να αναπτύξει την άποψή της! Ενώ με όποιον συμφωνούν, τον αφήνουν να μιλά απρόσκοπτα!
Φρόντισαν να μην έχει εικόνα (παλιό κόλπο) και είναι ολοφάνερο ότι έχει «επιστροφή» ήχου! Την «κόβουν» με ένα διάλλειμα με αποτέλεσμα να γίνει «αναδιάταξη» του κοινού που σημαίνει ότι έφυγαν παλιοί και ήρθαν νέοι τηλεθεατές!
Κι ενώ στην ουσία την «μαλώνουν» επειδή τόλμησε να έχει διαφορετική άποψη από τους ξεπουλημένους που μας κυβερνούν, στο τέλος όταν διαμαρτύρεται την κόβουν κιόλας στον αέρα ενώ την ειρωνεύονται και οι δυο!
Στο τέλος κι αφού την «εξαφανίζουν» από το γυαλί, στο καπάκι , βγάζουν κι έναν Πάγκαλο (δεν φαίνεται στο βίντεο), και δέχονται ακόμη και σεξιστικά σχόλια που κάνει ο χοντρόπετσος αυτός πολιτικός που είναι από τα μεγαλύτερα πολιτικά γαϊδούρια που γνώρισε ο Πλανήτης!
Ολα αυτά σας τα γράφω, όχι για να υπερασπιστώ την κα Μαρούπα, κάτι που άλλωστε δεν το χρειάζεται η ίδια αλλά γιατί αυτό συμβαίνει καθημερινά στην Ελληνική Τηλεόραση! Ξεπουλημένα τομάρια που έχουν λεηλατήσει το Δημόσιο αγαθό που λέγεται «Τηλεοπτικές Συχνότητες» και έχουν αναθέσει σε άχρηστους , αγράμματους και τενεκέδες, να διαχειριστούν την Κοινή Γνώμη! Για την ακρίβεια, γκάνγκστερ της μπίζνας που συναγωνίζονται επάξια την Κόζα νόστρα, αναλαμβάνουν την «ενημέρωση» του λαού, μέσα από (ο θεός να τις κάνει) «άδειες» που στηρίζονται σε έναν νόμο του 1997 και μια … παραφροσύνη του 2016. Και τις άδειες αυτές, τις παίρνουν από μια άλλη συμμορία, τους πολιτικούς γκάνγκστερ, που όλοι εσείς νομίζετε ότι τους επιλέγετε με την ψήφο σας αλλά στην ουσία σας τους επιβάλλει η πρώτη συμμορία με μια ανελέητη πλύση εγκεφάλου, πασπαλισμένη με λίγη τσόντα που την βαφτίζουν … τηλεπαιχνίδι!!
Γι αυτό και σταμάτησα να πηγαίνω στα ΜΕΓΑΛΑΣΕΧΡΕΗΚΑΝΑΛΙΑ και εκφράζομαι μόνο από Δημοκρατικά Βήματα και την εφημερίδα οπου εργάζομαι καθώς κι από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης! Γιατί στα ΜΕΓΑΛΑΣΕΧΡΕΗΚΑΝΑΛΙΑ, δεν μπορείς να μιλήσεις αν δεν συμφωνήσεις με την άποψη των τηλεσκουπιδιαρέων οικοδεσποτών!!!
ΥΓ
Θα έρθει η ώρα που θα τους πετάξουμε όλους στη θάλασσα! Μακάρι να ξεπουλήσουν την Μακεδονία οι δυο συμμορίες και να δούμε που θα κρυφτούν όλες οι γκιόσες και όλοι οι μπινέδες της Δημοσιογραφίας και της Πολιτικής! Ααα, μπορώ να σας πω και την ημερομηνία που θα ψάχνετε να κλείσετε εισιτήρια άνευ επιστροφής αλλά δεν θα το κάνω! Διεγείρομαι με την σκέψη ότι θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε! Συνεχίστε έτσι… Ωριμάζετε τις συνθήκες …γρηγορότερα! Σας ευχαριστούμε λοιπόν γι αυτό!


Αναρτήθηκε από kapistrinews