MENU

Απίστευτη ταλαιπωρία για χιλιάδες φιλάθλους του Παναθηναικού που εκκένωσαν το ΟΑΚΑ, μετά από τηλεφώνημα -ΦΑΡΣΑ για τοποθέτηση ΒΟΜΒΑΣ

Φάρσα αποδείχτηκε το τηλεφώνημα άγνωστου σχετικά με τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο..
ΟΑΚΑ, κατά τη διάρκεια του αγώνα Παναθηναικός – Μπαρτσελόνα. Ο αγώνας προσωρινά διακόπηκε, μετά το τηλεφώνημα και το γήπεδο εκενώθηκε από χιλιάδες φίλαθλους που έζησαν απίστευτη ταλαιπωρία.
Το παιχνίδι διακόπηκε πέντε λεπτά πριν την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου (Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα 23-40). Άγνωστοι τηλεφώνησαν σε τηλεοπτικό Μέσο, όπου υποστήριξαν πως στο ΟΑΚΑ έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός (υποτίθεται πως θα έσκαγε στις 23:00). Άμεσα, η Αστυνομία ειδοποίησε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι προχώρησαν, πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, σε έναν πρώτο έλεγχο, χωρίς να βρεθεί κάτι ύποπτο.
Το ευχάριστο ήταν ότι αν και το γήπεδο ήταν κατάμεστο, οι 14.000-15.000 φίλοι του Παναθηναϊκού αποχώρησαν με τάξη και χωρίς προβλήματα και μάλιστα μέσα σε μόλις 5 λεπτά!!! Αμέσως έγινε ο έλεγχος απ’ την Αστυνομία με ειδικά σκυλιά Κ9 τόσο στην εξέδρα, όσο και στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και σ’ άλλα σημεία του κλειστού. Ευτυχώς τα πάντα ήταν ΟΚ και στις 23:20, περίπου μισή ώρα έπειτα την εκκένωση, δόθηκε το… πράσινο φως για την επανέναρξη.

Οι φίλοι του «Τριφυλλιού», που ήταν έξω απ’ το κλειστό (και δεν είχαν πάρει τον δρόμο προς τα σπίτια τους) αμέσως ξαναμπήκαν (περίπου 4.000) κι άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα. Απ’ την πλευρά τους, οι παίκτες του Παναθηναϊκού και της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι καθόλη την προηγούμενη ώρα βρίσκονταν προβληματισμένοι για την όλη κατάσταση (μάλιστα αυτή της Μπάρτσα ήταν έτοιμοι για να μεταβούν στο πούλμαν), μπήκαν στο παρκέ για το ζέσταμα. ώστε να ξαναρχίσει η αναμέτρηση κάτι που έγινε ακριβώς στις 23:30.