MENU

Το Ισλαμικό Κράτος απειλεί: «Το κάναμε στο Παρίσι, αύριο θα είναι στη Βρετανία, μετά στις ΗΠΑ…»

Από τη στιγμή που οι «Μεγάλες Δυνάμεις» δεν κάνουν το παραμικρό για να σταματήσουν του..
ς δολοφόνους τους ισλαμικού κράτους (ISIS), αυτοί ολοένα και αποθρασύνονται. Και απειλούν και θα συνεχίσουν απειλούν αφού αυτοί που έχουν τη δυνατότητα να τους… εξαφανίσουν δεν το κάνουν γιατί οι τρομοκράτες αποτελούν δικό τους δημιούργημα. Οι τζιχαντιστές μετά το μακελειό στο Παρίσι απειλούν με παρόμοια δολοφονικά χτυπήματα και στον υπόλοιπο κόσμο.

Την ευθύνη για το μακελειό στο Παρίσι και τους 12 νεκρούς στο περιοδικό Charlie Hebdo φέρεται να αναλαμβάνει το Ισλαμικό Κράτος, καθώς, ένας υψηλόβαθμος κληρικός στη Μοσούλη ανακοίνωσε ότι οι τζιχαντιστές ευθύνονται για την επίθεση.

Συγκεκριμένα, ο Σεΐχης Αμπού Σαάντ Αλ Ανσάρι, μιλώντας από τη Μοσούλη του Ιράκ, η οποία βρίσκεται υπό τον έλεγχο του ISIS, δήλωσε «Ξεκινήσαμε με την επιχείρηση στη Γαλλία για την οποία αναλαμβάνουμε την ευθύνη. Θα ακολουθήσουν Βρετανία, ΗΠΑ και άλλοι».

Και συνέχισε λέγοντας πως οι απειλές στοχεύουν προς όλες τις χώρες οι οποίες συμμετέχουν στις στρατιωτικές επιχειρήσεις (των οποίων ηγούνται οι ΗΠΑ), από τις οποίες έχουν χάσει τη ζωή τους πολλοί μαχητές του Ισλαμικού Κράτους


ΠΗΓΗ