MENU

Η διαιώνιση της παρακμής και της ντροπής.Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά 106 φοιτητές παρέδωσαν την ίδια εργασία στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά 106 φοιτητές παρέδωσαν την ίδια εργασία σε μάθημα στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Πρόκειται για "φοιτητές" του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου
  Πατρών και η εργασία κατατέθηκε στο μάθημα "Δυναμικά μαθηματικά Υποδείγματα".
Ο κόσμος το ΄χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι για το συνεχώς διογκούμενο φαινόμενο της αντιγραφής στα Ελληνικά πανεπιστήμια,με τους πάντες να στρουθοκαμηλίζουν.

Σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου η αντιγραφή αυτομάτως ισοδυναμεί με αποβολή όχι μόνο από το συγκεκριμμένο πανεπιστήμιο αλλά και από όλα τα πανεπιστήμια της χώρας.


Νέοι που το μοναδικό τους όραμα είναι η διαιώνιση της παρακμής και της ντροπής, πιστεύοντας πως ξεχωρίζουν καλυπτόμενοι πίσω από τις φοιτητικές παρατάξεις,άλλο καρκίνωμα στο χώρο των πανεπιστημίων, νομίζοντας ότι είναι "μορφωμένοι" και ικανοί έχοντας παράλληλα την αντίληψη πως η κοινωνία τους χρωστάει  εσαεί, πριν ακόμη καν γεννηθούν.  
Νέοι πιο σκουριασμένοι και από τους πατεράδες τους τους Πασοκζήδες της ΝΔ και του ΚΚΕ ,των δήθεν αγωνιστών τις γενιάς του Πολυτεχνείου που μετέπειτα έπιασαν υπουργικούς θώκους εξαργυρώνοντας την λευκή επιταγή για πολλά χρόνια που η αδαής κοινωνία τους παρείχε χωρίς να διστάσουν να γλύφουν αυτά που κάποτε έφτυναν.

Σαν να μην πέρασε μια μέρα από τότε με την  ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ταγμένη  κατά της απόφασης, όπως και, κατά πληροφορίες, η ΠΑΣΠ. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ζήτησε οι 106 να αποκλειστούν μόνο από το επίμαχο μάθημα και όχι από όλα, μη ιδρώνοντας το αυτί τους ακόμη και από τις αποδοκιμασίες  για τη στάση τους από τους τοπικούς παράγοντες και βουλευτές των μητρικών κομμάτων τους.
Έχουμε μια κοινωνία χωρίς συνοχή, χωρίς ταυτότητα, χωρίς σχέσεις. χωρίς όραμα.. Μια κοινωνία σε βαρβαρική κατάσταση σε κατάσταση υποτέλειας χωρίς καμμία αντίδραση παρά μόνο για το ίδιον ώφελος. 
Μια γενιά επικίνδυνα αμόρφωτη και απαίδευτη.. 
Μια γενιά, πλην δυστυχώς ολίγων, σάπιων, σε πνευματικό και ηθικό επίπεδο.μια ακόμη χαμένη γενιά.

Μάλιστα,αυτή την ηθική θα διδάξουν όταν θα γίνουν κυβέρνηση

Δυστυχώς για αυτούς οι περισσότεροι θα το βρούνε μπροστά τους και τότε δε θα είναι εύκολα. 
Κάποτε πρέπει να τολμήσουμε ως λαός να κάνουμε και την αυτοκριτική μας και να στηλιτεύσουμε το μοναδικό φαινόμενο που έχουμε εδώ στην Ελλαδα την κλοπη να την θεωρούμε  μαγκια, να ισοδυναμει με καταξιωση,και αξιέπαινη πράξη,πράγμα που συμβαίνει και στην πολιτική ζωή του τόπου.
 Ας τους διωξουν, ας τους αποβάλλουν μου είναι παντελώς αδιάφορο όπως, είναι παντελώς αδιάφορο και γι αυτούς το γεγονός ότι θα έπρεπε να παλεύουν για να παραλάβουν μια κοινωνία καλύτερη από αυτήν που κληρονόμησαν,την κοροϊδεύουν,όπως κοροϊδεύουν και τις θυσίες των υπολοίπων συμφοιτητών τους και των οικογενειών που θέλουν αξιοπρέπεια και αξιοακρατία και  βαπτίζονται κορόιδα.

Διώξτε τους λοιπόν αν μπορείτε γιατί αυτό τους αξίζει, να δούμε  αν θα ξαναμφανιστεί το φαινόμενο αυτό πάλι.