MENU

11/9 2001 -11/9 /2017 Ο ΤΡΟΜΟΣ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΕΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ(Βίντεο)9/11 September 2017

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη,Ησ. 29,6 από τον Κυριον των δυνάμεων. Διότι ο Κυριος θα επισκεφθή τους εχθρούς σου με βροντήν και σεισμόν και φωνήν μεγάλην. Θα υμοιαζη η επίσκεψις του με ορμητικήν καταιγίδα, με φλόγα πυρός, η οτοία θα κατατρώγη τα πάντα.





Κατά διαβολική σύμπτωση ( για πολλούς τίποτα δεν είναι σύμπτωση)  ο μεγάλος τυφώνας που εισβάλει στην Αμερική προκαλώντας πανικό και με πολλούς θανάτους έρχεται ακριβώς στην επέτειο των Διδύμων Πύργων της νέας Υόρκης  που προκάλεσαν τον θάνατο σε 100άδες πολίτες.  Τότε πολλοί είχαν παρουσιάσει αποδεικτικά στοιχειά ότι όλα ήταν προσχεδιαζόμενα  και ότι ήταν μια επιχείρηση των Ιλλουμινάτι για να προκαλέσει την αρχή αλλεπαλλήλων πολεμικών συγκρούσεων σπέρνοντας την τρομοκρατία σε όλο τον κόσμο.
Τώρα πάλι σήμερα  με αυτούς τους τυφώνες συμβαίνουν πολύ ’’περίεργα ’’ πράγματα. Υπάρχουν στοιχεία  από ειδικούς επιστήμονες που αποφαίνονται ότι αυτοί οι τυφώνες (ένα φαινόμενο τελείως άγνωστο  πριν από δεκαετίες σε τόσο καταστρεπτική μορφή) αποφαίνονται ότι είναι δημιουργήματα του γνωστού διεθνώς ως HARPP.Οι τυφώνες αυτοί συνοδεύονται  από περίεργες και ανεξήγητες λάμψεις, η σφοδρότητα τους είναι μοναδική και το πιο σημαντικό, έχουν προκαλέσει και άλλη μια φορά τον τρόμο σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους.
Στο παρακάτω βίντεο  ένας καθηγητής ομολογεί ακριβώς  ότι αυτοί οι τυφώνες είναι τεχνητά δημιουργήματα. Ομολογία υπάρχει και από το ίδιο το NATO.
Το πόσο ήταν προσχεδιαζόμενα όλα αυτά  για αυτές τις φονικές φυσικές καταστροφές  φαίνεται και από τα περίφημα FEMA CAMPS δηλαδή από επιλεγμένα σημεία όπου θα στοιβιάζουν τον τρομαγμένο κόσμο.
Ένα άλλο περίεργο γεγονός που συνέβη είναι ότι ο ερυθρός Σταύρος  εμπρός στον επερχόμενο τυφώνα, πήγαινε στις εκκλησιές και έκλεβαν τα πακέτα βοηθείας που είχαν συγκεντρώσει για τους αδύνατους  οικονομικά.
Η φύση έχει οργιστεί με τον άνθρωπο και έτσι παρουσιάζεται η μεγάλη ευκαιρία για αυτούς που έχουν προκαλέσει αυτήν την οργή της φύσεως να μας παρουσιάσουν το μεγάλο σωτήρα από αυτήν την οργή που θα φέρει υποτίθεται την ειρήνη  και θα διώξει τον τρόμο από τους ανθρώπους, δηλαδή τον Αντίχριστο.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ