MENU

Παγκόσμιος σάλος: «Παρουσίασαν» τον Τρίτο Ναό στον Αμερικανό Πρέσβη – «Άφαντα» τα ιερά του Ισλάμ (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαμός στα διεθνή μέσα ενημέρωσης!Η πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών στο Ισραήλ αποστασιοποιήθηκε, αναγκαστικά, από ένα φωτομοντάζ που παρουσιάστηκε στον πρεσβευτή Ντέιβιντ Φρίντμαν,
στο οποίο οι ιεροί μουσουλμανικοί τόποι της Ιερουσαλήμ έχουν εξαφανιστεί και στην θέση τους εμφανίζεται ο Τρίτος Ναός, όπου οι Εβραίοι ευελπιστούν να στέψουν, μόνοι τους, τον «Μεσσία» τους παγκόσμιο βασιλιά!

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει και το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο Φρίντμαν φωτογραφήθηκε, χαμογελαστός, κοντά σε μια αεροφωτογραφία της Ιερουσαλήμ, η οποία όμως είχε ρετουσαριστεί.

Στην φωτογραφία, ο Θόλος του Βράχου και το τέμενος αλ-Άκσα, στην Πλατεία των Τεμενών, έχουν εξαφανιστεί αφήνοντας τη θέση τους στον Τρίτο Ναό που έχει αναγερθεί.
Πρόκειται για το λεγόμενο Χαράμ αλ Σαρίφ που στα αραβικά σημαίνει «ευγενές ιερό» με τον Θόλο του Βράχου που βρίσκεται στο κέντρο του Όρους του Ναού, στην περιοχή του εβραϊκού Δεύτερου Ναού. Εκεί λένε πως έλαβε χώρα ο μύθος της «θυσίας του Αβραάμ».
Όπως έχουμε γράψει όμως, αυτοί που θέλουν να δώσουν την «λύση» του Παλαιστινιακού για την «ειρήνη», δηλαδή οι διεθνιστές του Ο.Η.Ε. (η αποκαλούμενη Νέα Τάξη Πραγμάτων) θα καλέσουν εβραίους και μουσουλμάνους να χτίσουν μαζί, στο όνομα του Αβραάμ, κοινού πατέρα και των δύο, τον Τρίτο Ναό, του οποίου την ανέγερση ναι μεν επιθυμεί η Νέα Τάξη, αλλά όχι προς ανάδειξη του εβραϊκού δόγματος, παρά μιας παγκόσμιας κοινωνίας με συγχώνευση όλων των θρησκειών.
Θυμηθείτε οπωσδήποτε ΕΔΩ!
Το μοντάζ αγγίζει ένα θέμα ιδιαίτερα ευαίσθητο, σχολιάζουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.
Το θέμα είναι ακόμη πιο ευαίσθητο, συνεχίζουν, καθώς το σημείο βρίσκεται στην Ανατολική Ιερουσαλήμ, το παλαιστινιακό τμήμα της πόλης που προσαρτήθηκε από το Ισραήλ, και βρίσκεται στην καρδιά της ισραηλινο-παλαιστινιακής σύγκρουσης.
Προκειμένου οι Εβραίου να μην προχωρήσουν σε απρογραμμάτιστη ανέγερση του Τρίτου Ναού, το Όρος του Ναού βρίσκεται υπό την κηδεμονία της Ιορδανίας.
Ωστόσο, όλες οι είσοδοι ελέγχονται από τις ισραηλινές δυνάμεις.
Ενώ το σημείο είναι για τους μουσουλμάνους τόπος λατρείας όπου έρχονται για να προσευχηθούν χιλιάδες πιστοί κάθε εβδομάδα, οι Εβραίοι έχουν το δικαίωμα να το επισκέπτονται μόνο συγκεκριμένες ώρες, αλλά απαγορεύεται να προσεύχονται εκεί.
Κάθε προσπάθεια να αμφισβητηθεί αυτό το στάτους κβο κινδυνεύει να πυροδοτήσει την οργή των μουσουλμάνων.
Η φωτογραφία τραβήχτηκε στη διάρκεια μιας επίσκεψης στην οργάνωση Ahiya στην Μπνέι Μπρακ (κέντρο), ενώ οι ΗΠΑ πήραν ήδη αποστάσεις.
Το περιστατικό σημειώνεται λιγότερο από δέκα ημέρες μετά τη μεταφορά της αμερικανικής πρεσβείας από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ. Η μεταφορά της πρεσβείας προκάλεσε την απογοήτευση των Παλαιστινίων που βλέπουν σε αυτήν την άρνηση των διεκδικήσεών τους στην Ανατολική Ιερουσαλήμ.
Στο περιστατικό εμπλέκεται επίσης ένα πρόσωπο που δεν είναι καθόλου αρεστό στην παλαιστινιακή διοίκηση, ο πρεσβευτής Φρίντμαν, Εβραίος στο θρήσκευμα, τον οποίο κατηγορούν οι Παλαιστίνιοι ότι υποστηρίζει τον εποικισμό και ότι είναι ένθερμος συνήγορος των ισραηλινών συμφερόντων.

el
Αναρτήθηκε από kapistrinews