MENU

Λευτεριά στην Πατρίδα και στον Λαό!!

Βόθρος. Δυσοσμία και ξεφτίλα στο έπακρο. Καταστάσεις εκτός ελέγχου πλέον, όπου ακόμη και ο πλέον..
δύσπιστος Πολίτης αντιλαμβάνεται το τι γίνεται στο … πολιτικό σκηνικό.

Η υπόθεση απόπειρας χρηματισμού του Χαϊκάλη είναι απλώς η κορυφή του παγόβουνου, καθώς, αν κατέβουμε ελάχιστα πιο κάτω από την χρονική κορυφή των γεγονότων, έχουμε ανάλογες βρωμιές με τον μπαλτάκο. Το δεξί χέρι -επί σειρά ετών- του σαμαρά. Και πιο πριν είχαμε όμως «περίεργες» μεταγραφές, όπου π.χ. οι μετοικίσεις -σε μια μέρα- των βορίδη, γεωργιάδη,πλεύρη, από το Λάος, στην σαμαρική νέα δημοκρατία, έδειχναν τις … τάσεις που νιώθει περί δημοκρατίας και διακυβέρνησης η φερόμενη ως κυβέρνηση.

Μα ήταν αυτή άραγε η κατώτερη στιγμή στην πυραμίδα της μπόχας ; E, όχι δα αφού προηγήθηκε η αγαστή συγκατοίκηση του βαθέως πασόκ μαζί με την «δημοκρατική» νέα – νέα δημοκρατία τους.

Σε αυτήν όμως την χρονική στιγμή, τα όσα διαδραματίζονται, γίνονται κοινή τη θέα σε εκατομμύρια Ελλήνων, όπου ακόμη και οι πλέον «νοικοκυραίοι» της νέας δημοκρατίας αποχωρούν τάχιστα. Η συντριβή της και ίσως και η πολιτική της εξαφάνιση είναι ante portas, ακολουθώντας … πιστά την πορεία της πασοκικής … παράταξης.
Εν ολίγοις, τα δύο κυρίαρχα κόμματα που έφαγαν, έκλεψαν, συκοφάντησαν, ξεπούλησαν, λοιδόρησαν τον Ελληνισμό, πάνε να συναντήσουν με γρήγορα βήματα τον Ιστορικό του μέλλοντος, μη έχοντας άλλο ενδιάμεσο σταθμό, πλην αυτού του Φυσικού τους Δικαστή.

Στην παρούσα περίπτωση όμως, τίθενται και μερικά άλλα θέματα που κυριαρχούν στο μυαλό ακόμη και του πλέον συντηρητικού, επιφυλακτικού και δύσπιστου ψηφοφόρου τους.
Θεωρώντας δεδομένες τις σχέσεις μπαλτάκου – χ.α. (με άλλα λόγια ν.δ και χ.α.), στην παρούσα, σύμφωνα με τον επί σειρά ετών «πανταχού παρόντα» (στα … πολιτικά δρώμενα) αποστολόπουλο, εμπλέκονται ξεκάθαρα -ΠΛΕΟΝ- και οι :
γνωστοί νταβατζηδες του χρήματος και οι, σταύρος θεοδωράκης (ποτάμι), γκλέτσος (τελεία) και γενικά στο … σύμπαν (τους) και γίνεται σαφές και έκδηλο σε όλους πως το «θέμα» από όπου και να το πιάσεις λερώνεσαι …

Σε όλη αυτή την σήψη, μόνο ένας ωφελείται και αυτός είναι ο Λαός, που έχει την μοναδική (ίσως) ευκαιρία (λόγω έκτασης και μεγέθους της υπόθεσης) να … απολαύσει τον …. βασιλιά γυμνό, ξεβράκωτο, μπροστά του και να στείλει τους επί 40 χρόνια τυράννους του -που σαφώς έχουν σχέση με υπόκοσμο και κάτι περισσότερο-, εκεί που τους πρέπει.

Τιμωρήστε τους για όσα κάνουν στην Πατρίδα και σε εμάς τους ίδιους. Όλοι τους αυτοί έχουν -…. τυχαία- συμβούλους και σχέσεις με μεγαλοεπιχειρηματίες και …. λοιπούς συγγενείς. Εσείς ;
Μην τους ξαναστείλετε στην Βουλή και κυρίως ΠΙΕΣΤΕ τους …. όποιους επερχόμενους, για να τους στείλουν στον Φυσικό Δικαστή.

Λευτεριά στην Πατρίδα και στον Λαό

Γιώργος Θ. Κανελλάκης