MENU

Δεν είναι καιρός για περηφάνια,είναι η στιγμή της ήττας!

Δεν είναι καιρός για περηφάνια, δεν είναι η στιγμή κατάλληλη, για λάμψεις αλήθειας και ουσίας. Ειναι η στιγμή της ήττας, η στιγμή όπου το ψέμα φόρεσε κοστούμια εξουσίας. 

Ειναι τώρα που θα βλέπουμε βρικόλακες - μυημένους στον κανιβαλισμό - να φοράνε προσωπεία ανθρωπιστικών σκέψεων παριστάνοντας τους ηθικούς. 
Ειναι η στιγμή μέσα στον χρόνο της ιστορίας μας όπου ο απλός άνθρωπος έδωσε ηθελημένα την δύναμη της εξουσίας σε αυτούς, που το μόνο τους ενδιαφέρον εστιάζεται στην σάπια ιδέα τους για κοινωνίες φτωχών εξαθλιωμένων και αρχόντων σε παλάτια.

Όλες οι μεταρρυθμίσεις, κοινωνικές, οικονομικές,παιδείας ,πολιτισμού ,τέχνης κτλ. έχουν πέσει ή μάλλον έχουν δοθεί σε εντολοδόχους νεοταξικούς, έχουν δοθεί απο εσένα φίλε μου αγαπημένε σε αυτούς που την ζωή σου, τα όνειρα εσένα και των παιδιών σου, θέλουν να κυβερνήσουν και να δρομολογήσουν στο δικό τους χώρο και χρόνο, στην δική τους ιδιοτελή διάθεση, μακριά απο την ιστορία σου, μακριά απο την συνθήκη πνευματικής ύπαρξης σου, δωρίζοντας στον νέο κόσμο, στον καινούργιο αφέντη τους, την ελπίδα, τον περήφανο τροπο σκέψης σου, δωρίζοντας την περίθαλψη σου, την σωστή διατροφή σου στην νέα τάξη πραγμάτων, στην νέα εποχή όπου ο άνθρωπος είναι ένας αριθμός που απλά ζει και τρέφεται με τοξικά απόβλητα της πολυεθνικής μονοπωλιακής αγοράς.

 Εκει όπου το εντομοκτόνο τοποθετείται στο γενετικό του σπόρου, που η φύση η ίδια στο έδωσε σαν δώρο, είναι λοιπόν η στιγμή που οι άνθρωποι με υγεία στο πνεύμα, με ανησυχία, με σεβασμό στην φύση, στον Θεο, στην πίστη του καθενός, στην αγάπη για την πατρίδα τους και την οικουμένη να εξισώνονται με εγκληματίες, με εξτρεμιστικά αποβράσματα που γεννήθηκαν απο αυτούς που σήμερα κρατάνε τα όνειρα σου κλειστά και την ζωή σου περιορισμένη στην μιζέρια του δήθεν, που κρατάνε την πνευματική σου υπόσταση μακριά σου γιατί αν δεις με την σοφία των προγόνων σου θα τους γίνεις επικίνδυνος, γιατί αν αφουγκραστείς στίγματα γνώσης απο τα βάθη των αιώνων τότε η αύρα σου και μόνο θα τους εξοστρακίσει.
Με αυτά τα λίγα αλληγορικά και αληθινά, παύω απο σήμερα να αγωνίζομαι μπροστά - πάω πίσω στα λημέρια της τέχνης μου, εκεί που δεν υπάρχουν μάζες ανθρώπων μα λιγοστοί επαναστάτες . 

Απο σήμερα δημόσια δηλώνω πως θα απέχω απο δημόσιο πολιτικό διάλογο .
Είναι η στιγμή όπου πιστεύω στο πεπρωμένο και στην μοίρα μας, ότι δικαιούμαστε ως λαός θα το πάρουμε και καλό και κακό. Αυτο που εύχομαι μόνο, είναι να μπορούμε απο τα πάθη μας να μανθαινουμε !!