MENU

Όπιο Τουρκίας και ηρωίνη Αλβανίας… Τα ξετρύπωσε η «Λέσι» στο λιμάνι!

Μετά τα έξι κιλά ηρωίνης, που είχε ως χώρα προέλευσης την Αλβανία, οι λιμενικοί της Ηγουμενίτσας σταμάτησαν πάνω από δύο κιλά οπίου το οποίο προέρχονταν από την Τουρκία! Στην πρώτη  περίπτωση,
η πολυτελής μερσεντές με πινακίδες Ισπανίας, είχε εισέλθει στην Ελλάδα από την Αλβανία. Ο οδηγός, Αλβανικής καταγωγής και ισπανικής υπηκοότητας, είχε διαμορφώσει ειδική κρύπτη κάτω από το φτερό του οχήματος και εκεί είχε τοποθετήσει πάνω από έξι κιλά ηρωίνη, την οποία θα μετέφερε στην Ισπανία. Τις ναρκωτικές ουσίες εντόπισε ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος του Λιμενικού.

Ο ίδιος σκύλος, που ακούει στο όνομα «Λέσυ», ξετρύπωσε και τα 2,3 κιλά οπιούχου ουσίας, τα οποία έκρυβε Ιρανός, στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, με γερμανικές πινακίδες.

Το όχημα είχε εισέλθει στην χώρα μας από τους Κήπους και εκτιμάται ότι το όπιο προέρχονταν από την Τουρκία.

Η Λέσυ, ήταν αυτή που εντόπισε την ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο πάτωμα του αυτοκινήτου. Εκεί ο οδηγός είχε κρύψει τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες με την ποσότητα των 2,3 κιλών οπίου.

Με την συνδρομή λοιπόν του ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, τα στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας και το προσωπικό της ομάδας δίωξης ναρκωτικών του Λιμεναρχείου καταγράφουν δύο σημαντικές επιτυχίες σε διάστημα λίγων ωρών.

Αναρτήθηκε από kapistrinews