MENU

Η Ταξιαρχία SEEBRIG! Έτσι ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΝ τους Έλληνες; Είμαστε υπό ΚΑΤΟΧΗ;..(BINTEO)

Όλοι οι Έλληνες μιλούν για την βία και την καταστολή που υφίσταται ο ελληνικός πληθυσμός τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα πολλοί μιλούν για αύξηση κρατικής βίας,
με γεωμετρική πρόοδο κάτι που κάνει πολλούς να απορούν για το αν Έλληνες θα μπορούσαν να είναι τόσο βίαιοι κατά άλλων Ελλήνων.

Φυσικά απάντηση δεν πρόκειται να δοθεί από επίσημα χείλη, ωστόσο θέλουμε να αναδείξουμε τον ρόλο της SEEBRIG στην Ελλάδα και πιστεύουμε θα βγάλετε τα συμπεράσματά σας.
Η πολυεθνική «Ειρηνευτική Δύναμη» Νοτιο-Ανατολικής Ευρώπης Ταξιαρχία SOUTH – EASTERN EUROPE BRIGADE (SEEBRIG) ιδρύθηκε το 1998. Στην Ταξιαρχία συμμετέχουν οι: Αλβανία, Βουλγαρία, Ελλάδα, ΠΓΔΜ, Ρουμανία, Τουρκία. Το Στρατηγείο της SEEBRIG άρχισε να λειτουργεί το 1999 στη Φιλιππούπολη και από το 2003 μεταστάθμευσε στην Κωνστάτζα, το 2007 στην Κωνσταντινούπολη και από τον Ιούλη 2011 μεταστάθμευσε στον Τύρναβο όπου και θα παραμείνει έως το 2020. Η Ταξιαρχία έχει αναπτυχθεί μία φορά, όταν ανέλαβε τη Διοίκηση της Πολυεθνικής Ταξιαρχίας στην Καμπούλ, για ένα εξάμηνο το 2006.
Ο ρόλος της SEEBRIG έχει αναδειχθεί αρκετές φορές από το τύπο που ανήκει στον, λεγόμενο, πατριωτικό χώρο αλλά και από το ΚΚΕ. Αξίζει να τονιστεί πως οι πρώτοι που ανέδειξαν τη SEEBRIG ήταν η «Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως». Όπως γίνεται αντιληπτό μόνο όσα κόμματα έχουν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας δεν λένε κάτι. Στα υπ όψιν αυτό.

Ερχόμαστε λοιπόν στην γνωστή Άσκηση Καλλίμαχος (υπό την εποπτεία του Φράγκου Φραγκούλη). Θυμίζουμε πως, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα της εποχής αλλά και αποκαλυπτικό άρθρο του Βήματος, η άσκηση «Καλλίμαχος» έλαβε χώρα στις 4 Φεβρουαρίου του 2011, στο Κιλκίς. Συγκεκριμένα, η νατοϊκή άσκηση καταστολής πλήθους εκτελέστηκε στο στρατόπεδο «Κορομηλά» στην Αργυρούπολη του Δήμου Κιλκίς.
Η άσκηση «Καλλίμαχος» είχε στρατιώτες ντυμένους διαδηλωτές που κρατούσαν σημαίες και φώναζαν ρυθμικά «πίσω-πίσω» σε άλλους στρατιώτες που ήταν παραταγμένοι όπως παρατάσσονται τα ΜΑΤ και στο τέλος συγκρούστηκαν όπως συγκρούονται οι διαδηλωτές με τα ΜΑΤ. Δεν έλειψαν και μερικοί στρατιώτες που συνόδευαν εκπαιδευμένα λυκόσκυλα. Σε άλλο σκέλος της άσκησης ένα φορτωτικό μηχάνημα έτρεχε για να παραμερίσει δύο πυρπολημένα αυτοκίνητα που ήταν τοποθετημένα κάθετα σε έναν δρόμο. Επρόκειτο για εκπαίδευση στρατιωτών σε τακτικές αστυνομικών των ΜΑΤ για να αποκαταστήσουν την τάξη σε μια πόλη σε κατάσταση χάους.

Κατά πως φαίνεται (από τις πληροφορίες οι οποίες δεν επιβεβαιώνονται από επίσημα χείλη) η SEEBRIG είχε χρησιμοποιηθεί και κατά πραγματικών διαδηλωτών. Μάλιστα όπως τονίζουν οι ίδιες πληροφορίες ντύνονταν οι στρατιώτες της SEEBRIG με στολές των ΜΑΤ και μαζί με τους πραγματικούς ΜΑΤατζήδες διέλυαν το πλήθος.
Για να ξεχωρίζουν δε, όπως λένε οι πληροφορίες, οι στρατιωτικοί (τούρκοι, σκοπιανοί, αλβανοί, βούλγαροι, ρουμάνοι… κρατούσαν ανάποδα τις ασπίδες για να ξεχωρίζουν από τους Έλληνες των ΜΑΤ. Τονίζουμε πως ουδέποτε κανείς δήλωσε επισήμως πως η SEEBRIG συμμετείχε σε καταστολή διαδηλώσεων.

Εν κατακλείδι ουδείς επίσημος έχει παραδεχτεί (ούτε πρόκειται) πως η SEEBRIG έχει σχέση με τις βίαιες καταστολές των Ελλήνων όταν διαδηλώνουν. Ούτε μπορεί κάποιος να το αποδείξει εφ όσον κανείς δεν μιλά. Ωστόσο προκαλεί εύλογες απορίες το ότι η Άσκηση Καλλίμαχος φαίνεται πως εφαρμόζεται στην πράξη κάθε φορά που έχουμε πορείες (χαρακτηριστικό παράδειγμα χθες Κυριακή 18-06-2018 στο Πισοδέρι).
Είναι όλα συμπτώσεις και δεν υπάρχει καμία εμπλοκή της Ταξιαρχίας στα εν Ελλάδι ζητήματα; Mπορεί. Οι συμπτώσεις μπορεί απλά να είναι συμπτώσεις. Κρίνετε μόνοι σας.
makeleio
Αναρτήθηκε από kapistrinews